Retourbeleid

Je hebt 14 dagen vanaf de verzenddatum om een ​​retour aan te vragen. Uw teruggave wordt automatisch bijgeschreven op de oorspronkelijke betaalmethode die u heeft gebruikt om de aankoop te doen.

Helaas kunnen we geen retouren accepteren als de bestelling onvolledig en beschadigd wordt teruggestuurd. Shadow Collectors heeft het recht om geretourneerde artikelen te weigeren als deze niet in gloednieuwe staat en in originele verpakking worden geretourneerd.

Hoe retourneren werkt

Stap 1: Registreer uw retourzending door ons een email sturen met uw naam en ordernummer in de e-mailtitel. U dient altijd uw retourzending aan te vragen, anders kunnen wij u uw geld niet teruggeven.

Stap 2: Druk je retouretiket af en plak het op de doos. Geef uw retourzending af bij een postkantoor bij u in de buurt. Voor meer informatie of vragen kunt u ons een email sturen naar info@shadowcollectors.com en we helpen u graag verder.

We hopen dat u begrijpt dat we als kleine start-up de retourkosten niet kunnen dekken. Retourneren is voor eigen rekening. 

Translate »
Shopping Cart