Hoeden met een verhaal

Shadow Collectors staat voor hoeden met inspiratie, verhalen, emoties en ambacht. Ook wel de rode draad van mijn merk, dat is ontstaan in Kaapstad.

Een merk dat gebaseerd is op volgeschreven dagboeken over de fijnste momenten van het leven, de minder fijne en over de lessen die ik heb geleerd. Wanneer mijn opa overleed, fladderde er die dag een vlinder om mij heen. Op de meest bijzondere momenten komt hij nog altijd even kijken. Ook toen ik Shadow ontmoette, het moment dat mijn merk is geboren.

Shadow Collectors

Terwijl ik op een avontuurlijke safari op zoek ging naar wilde dieren, gebeurde er iets bijzonders. De zon scheen volop en ik hobbelde rond op mijn zwart-wit gestippelde paard, Shadow. Opeens vloog er een vlinder met mij mee. Opa. Een magisch moment, dat ik uiteraard deelde met mijn dagboek. Ik schreef: “Dit is de geboorte van mijn merk: Shadow Collectors.”

Shadow Collectors is constant aan het vernieuwen. Dat begon al bij het inpakken van mijn koffer voor de reis door Zuid-Afrika. De reis naar mijn merk. Ik pakte een hoed uit mijn kledingkast, die ik eigenlijk niet meer droeg. Ik vond hem wel leuk, maar er moest iets aan veranderen wilde ik hem weer gaan dragen.

Daar begon de inspiratie. Vanaf dat moment ben ik aan de slag gegaan en heb ik alle ins and outs over hoeden geleerd.

Mix en Match

Dol ben ik op prints en kleuren en ambacht vind ik heel belangrijk. Iedere hoed heeft zijn eigen verhaal. Met trots kan ik zeggen dat Shadow Collectors werkt met gepassioneerde ambachtelijke hoedenmakers uit Nederland. Mix en Match en verzamel jouw favoriete hoed bij elkaar. Compleet naar jouw smaak! Onze missie is om van jouw verhaal een mooi product te maken. Om samen van het straatbeeld een groot kleurrijk feestje te maken!

Shopping Cart